Ovaj sajt je zamišljen kao mesto gde se ljubitelji boravka u prirodi moći saznaju više o stvarima koje ih zanimaju. Trenutno je najviše tekstova napisano vezano za lov i ribolov, ali ako bude postojalo interesovanje za neke druge stvari (planinarenje, kampovanje) pisaćemo više i o tome.

Ceo ovaj projekat postoji od 2004 godine, prvo na adresi zanimljiv.org.yu a nakon prestanka važenja domena yu se nalazimo na ovoj adresi. Bilo je nekih izmena i što se tiče kocepcije sajta, ali zadnjih nekoliko godina se držimo ovog izgleda i koncepta. U sklopu sajta postoji i forum koji trenutno nije baš aktivan u velikoj meri.

sajt o ribolovu, čovek u čamcu

slika sa pixabay.com

Broj saradnika se menjao, uvek smo zainteresovani da sarađujemo sa ljudima dobre volje. Ukoliko imate neki predlog možete nas kontaktirati preko strane za kontakt. Da bi smo olakšali komunikaciju sa posetiocima smo podesili jednostavan sistem za komentarisanje tekstova.

Ukoliko želite da preuzmete tekst ili neki njegov deo sa ovog sajta, javite nam i rado ćemo to dozvoliti. Potrebno je samo da navedete izvor i link odakle je tekst preuzet. Ako vas sa druge strane zanima reklamiranje, pogledajte stranicu Marketing.

Sajt zanimljiv.org je napravila, razvila i održava firma “Tri zvezde” iz Apatina.

Vejin M. Nikola

Tri zvezde

25260 Apatin

Sportski ribolov, lov i sve aktivnosti u prirodi